Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

Profil - boje za tekstil za tvoju hobby kreativu

No product has been found in this section.


Slikanje na tekstilu kao opuštanje


Slikanje je opuštajuće. Uvodi vas u dobro raspoloženje i daje vam priliku da ostvarite svoj potencijal. Umjetničke boje su fantastično sredstvo za izražavanje vlastite osobnosti.
Umjetnički brand Profil kombinira upravo ove ideje koje ga vode napred. U ovoj kategoriji ćete pronaći kvalitetne boje za tekstil po odličnim cijenama. Boje za tekstil Profil su najbolji kreativni alat za hobi umjetnike. Slikanje na majicama, jastucima, torbama, jaknama i drugom tekstilu je prekrasan način da se izrazite. Obradujte svoje najmilije neobičnim ručno oslikanim poklonom.

Tekstilne boje s tradicijom dugom 25 godina

PAINT IT je proizvođač umjetničkih boja branda Profil. Njihova avantura s bojama traje već 25 godina. Za to vrijeme, Profil boje su postale jedan od najpopularnijih slikarskih proizvoda na tržištu, koji su birali i amateri i profesionalci, zahvaljujući upornosti, strasti i marljivom radu proizvođača. Svake godine se njihov asortiman širi novim i zanimljivim umjetničkim proizvodima, kao što su tekstilni markeri, boje za svilu pogodne i za airbrush tehnologiju, boje za traper, biserne boje, 3D boje, svjetleće boje za tekstil, UV boje, akrilne boje itd.


Netoksične i pristupačne boje za tekstil


Sve Profil boje su proizvedene u Poljskoj i nisu toksične niti štetne po zdravlje. Dakle, ovo su sigurne boje za djecu, trudnice i alergičare. Možete nositi ručno oslikanu odjeću s ponosom i bez brige za svoje zdravlje. Naučit ćete kako da slikate na tekstilu određenim proizvodima i u našim videima. Dajte svojoj kreaciji širok spektar nijansi, uključujući neonske, zlatne i srebrne. Slikanje na tkaninama nikada nije bilo pristupačnije!

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

NGU1MjdlZ