Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

Reklamacije

 

Trudimo se da sve uvijek bude u najboljem redu, da vam sve stigne u najkraćem roku, da sve iz narudžbe bude u paketu, da bude lijepo spakirano, da stigne neoštećeno i u savršenom stanju. Ali ponekad se dogode pogreške - ljudi smo! Zato smo spremi ispraviti sve greške kako biste i pored naše nesavršenosti bili zadovoljni suradnjom s nama.

Bez obzira da li je greška nastala s naše strane ili ste i sami napravili grešku ili vam se proizvod više ne sviđa ili vam jednostavno više nije potreban - imamo razumijevanja, pokušat ćemo uraditi sve što je u našoj moći da na kraju budete zadovoljni.

Iako postoji dobra volja s naše strane, ipak, Zakon o zaštiti potrošača je taj koji formalno služi za zaštitu vaših prava kao kupca.

Po Zakonu o zaštiti potrošača svaki Kupac ima pravo na reklamaciju u roku od 2 godine od dana kupovine. Reklamacija se može prihvatiti ili odbiti,, ali svaka reklamacija mora se provesti.

Kupac ima pravo na zamjenu ili povrat robe bez razloga u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe, ali o tome mora prethodno obavijestiti Prodavatelja. Ukoliko je razlog za zamjenu greška Kupca, u tom slučaju troškove transporta od kupca do Prodavatelja snosi sam kupac. Ukoliko je razlog za zamjenu greška prodavca, u tom slučaju troškove transporta od kupca do prodavatelja snosi Prodavatelj. Ako Kupac iz bilo kojeg razloga vrati robu Prodavatelju, troškove prijevoza od Kupca do Prodavatelja snosi Kupac.

Na svaki zahtjev za reklamacijom zakonski mora biti odgovoreno u roku od 8 dana, a reklamacija mora biti zaključena u roku od 30 dana o dana podnošenja zahtjeva za reklamacijom. Zahtjev za reklamaciju se podnosi pismeno u slobodnoj formi opisa problema, na mail help@artmie.hr .

reklamacije, zamjena, povrat                                       |                                       help@artmie.hr

Naručite kod nas bez straha!
Naš cilj je vaše zadovoljstvo!
Ukoliko naiđemo na neke prepreke na putu do cilja - preskočit ćemo ih skupa!

Uživajte u udobnoj i sigurnoj kupovini!

 

 

Ukoliko se želiš detaljnije informirati o zakonskim odredbama i svojim pravima kao potrošača, možeš pogledat više na vezi TU.
Zakonske odredbe koje se tiču reklamacija se nalaze u Glavi III.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

NmRhZmFi