Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

Slikarske špahtle i nožići


EUR
EUR

Slikarski nož ARTMIE


Cijena 6.19 EUR (46.64 Kn)

 

Slikarske špahtle, kako ih koristiti?

 

Jedna od različitih vrsta slikarstva koje čine reljefne slike, slike s puninom, dubinom i koje djeluju daju trodimenzionalnost, je slikanje s špahtlom. Špahtla za slikanje može biti u različite veličine, na temelju efekata koje želite postići možete slikati na platnu, ali i na drvu ili zidovima. Obično se koristi s temperama ili uljanim bojama, ali akrilne boje su također alternativa, umjetnik mora odlučiti koje će boje koristiti i eksperimentirati.

 

Koji oblik špahtle za koju funkciju trebate odabrati?

 

Korištenjem ravnog dijela proširuje boju, a s vrhom dobivate precizne detalje i možete izraditi spektakularne reljefne slike. Ako vam trebaju posebne karakteristike, imamo slikarska špahtla s nizom malih zaobljenih zuba na vrhu, idealni za cvijeće, lišće i drveće. Postoje različite varijante slikanja slikarskih špahtle i nožeća za slikanje koje se mogu koristiti, različiti oblici stvaraju različite efekte, ali i kut i količina boje su vrlo važni, vrlo je važno znati kako dozirati boju da biste dobili željeni rezultat. Ovisno o željenom rezultatu, postoji mnogo tehnika slikanja koje možete učiniti špahtlom.

 

Kako slikati špahtlom?

 

Za umjetničko djelo možete koristiti temperu, uljanu boju ili akrilnu boju. Prije nego što počnete, nanesite sloj boje s kistom. Boja se priprema pomoću različitih špahtla različitih veličina, ovisno o tome što želimo slikati. Obično započinjete s većim špahtlama, a detalji se izrađuju s manjim instrumentima. Da biste postigli uistinu skladne i ugodne efekte sjene, važno je primijeniti pravilan pritisak prilikom prenošenja boje na platno. Mora se pronaći idealan pritisak za različite učinke prilikom slikanja sa špahtlama. Kada slikate na platnu špahtlom i nožem kako biste savršeno uklopili svoj rad i glatku, staklenu površinu, možete koristiti jednu boju da izradite široko kretanje na površini.

 

Koji brand odabrati?

 

Ako niste probali slikati s špahtlom, sada je pravo vrijeme. Odaberite visokokvalitetnu fleksibilnu špahtlu branda Lucas s obojenom drvenom ručkom, ili Bob Ross s posebnim dizajnom pogodnim za mnoge tehnike. I odaberite set Royal & Langnickel nožića neusporedive kvalitete, visokokvalitetni od nehrđajućeg čelika s čvrstim mesinganim prstenom i drvenom ručkom.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

ZjhiYmJ