Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

Nerchau proizvodi


EUR
EUR
 

Cijena 3.69 EUR (27.80 Kn)


flomaster za tekstil Nerchau


Cijena 3.09 EUR (23.28 Kn)Cijena 4.59 EUR (34.58 Kn)


flomaster za tekstil Darwi


Cijena 2.19 EUR (16.50 Kn)

 

Boje za slikanje Nerchau

 

Ako volite slikati na različitim površinama, poput stakla, porculana, keramike ili volite slikanje i oslikavanje svile, preporučujemo njemačkog branda profesionalnih kvalitetnih boja Nerchau.

 

Boja za tekstil

 

Boje za tekstil su topljivi u vodi s visokokvalitetnim pigmentima i otporni na svjetlost. Boje se mogu kombinirati kako bi se stvorile nove nijanse. Prirodne tkanine i miješane sintetičke tkanine jako dobro upijaju ove boje. Kad se boje fiksiraju glačalom, tkanine se mogu normalno koristiti i oprati u stroju. Možete ukrasiti hlače, majice, torbe, kišobrane ili nacrtati na plahtama. Vježbajte svoju maštu i kreativnost s ovim tekstilnim bojama ili isprobajte tekstilni marker. Također možete koristiti i flomasteri za tekstil.

 

Boje za staklo

 

Boje su na vodenoj osnovi i nanose se izravno iz boce. Prvo, konture moraju biti nacrtane i mogu se bojati oko 30 minuta nakon sušenja. Nakon otprilike 24 sata, suhi uzorak uklanja se s folije. Može se montirati na sve glatke površine poput stakla, zrcala i drugih. Čak i nakon sušenja, stvoreni dizajn je ljepljiv i može se ukloniti nekoliko puta. Boje su kvalitetne i otporne na svjetlost.

 

Boja za porculan

 

Boje su svijetle i izvrsne pokrivenosti, pogodne su za keramiku i porculan. Mogu se koristiti u školi, kao hobi i u svim slikarskim tehnikama. Porculanska boja može se nanositi izravno iz boce, a nakon pečenja 35 minuta na 150 ° C postaje vodootporna i atmosferska, a obojeni predmeti mogu se prati u perilici posuđa.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

MWQ0ZWU5