Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

O nama
Slikarskipribor.hr - O nama

...... kod kuće, udobno, sigurno i bez straha.

 

Mi smo mladi, kreativni i inovativni tim, bogat znanjem i iskustvom u oblasti internet trgovine i usluga. Na online tržištu uspješno poslujemo već nekoliko godina. Sjedište naše tvrtke se nalazi na istoku Slovačke, u mjestu Snina.

 

Široki asortiman proizvoda sa garancijom apsolutno najniže cijene. Zanimljive akcije, popusti ,natjecanje i program lojalnosti. Dostava narudžbi kurirom direktno do Vašeg doma. Mogućnost plaćanja na račun ili bankovnim transferom. Ljudski odnos i profesionalni korisnički servis na usluzi e-mailom, telefonski ili putem online chat-a za stranke. Sve to i više je znak naše kvalitete.

 

Na Vašem tržištu djelujemo kroz nekoliko e-shopova prodajući prizvode iz oblasti umjetnosti, oblasti mode i sve to putem internet prodaje.

 

OBITELJ E-SHOPOVA ARTMIEslikarskipribor.hr 

www.Slikomania.hr - “Obucite Vaše zidove” - Inspiracija za Vašu kuću, stan ili ured. Prodaja slika s različitim motivima, dimenzija i formata. 

http://www.slikomania.hr 

www.TikTok.com.Hr - "Kaos satovi" - ručni satovi koje volite. Modni ženski i muški satovi sa garantirano najnižim cijenama.

 EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

MDQ0NDBm