Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

Liquitex proizvodi

No product has been found in this section.


 

Slikarski pribor i razne vrste akrilne boje Liquitex

 

Gusti, mat i prozirni medij može se koristiti u različite svrhe. Kada se osuši, proziran je i daje mat efekt. Preporučuje se kombinirati s gustim bojama. Možete ga koristiti za povećanje količine boje i njihove prozirnosti, kao pozadinu i alternativu gesso, impasto efektu, kolažima ili miješanju pigmenata u prahu.

 

Akrilne boje dizajnirani su za studente i umjetnike koji trebaju kvalitetu po pristupačnim cijenama. Svaka boja izrađena je kako bi prikazala svjetlinu i jasnoću pojedinih pigmenata u najboljem svjetlu.

 

Tekući medij Liquitex

 

Pouring medium je transparentan, sjajan i fluidan medij koji možete koristiti u raznim slikarskim tehnikama. Idealan je za stvaranje posebnog efekta prolijevanja. Koristi se u kombinaciji s akrilnim bojama. Efekat boja koji teče ili prolijeva, ne stvara nabore, pukotine ili mjehuriće u sloju boje nakon sušenja, je svjetla i izgleda vlažno čak i nakon sušenja, ne čini boju transparentnom, fleksibilan je, otporan na vodu nakon sušenja i ne žuti.

 

Završni lak u spreju Liquitex

 

Sjajni lak u spreju vodeće američke znamke Liquitex neophodan je proizvod za mnoge umjetnike. Namijenjen je završnom fiksiranju akrilne boje. Završni lak se brzo suši i na površini stvara zaštitni film koji štiti boje. Trajan je, ne žuti i vodootporan je nakon sušenja.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

MTg0ZTU5ZD