Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

   

Veleprodaja slikarskog pribora

 

Mi smo specijaliziran online dučan za slikarski pribor, kreativni pribor i materijal za kreativce i umjetnike raznih profila, koja postoji još od 2008 godine. Originalno pokrenuta firma u Slovačkoj se teškim i strpljivm radom širila na tržišta juga, a tako još 2015 godine došla je i na naše tržište. Za sve ovo vrijeme naša grupa je rasla i po broju klijenata ali i po asortimanu i trenutno je najveća prodavnica slikarskog pribora u ovom dijelu Europe.

Da li tražite slikarski pribor svjetskih brendova?

Sa najpoznatijim europskim i svjetskim brendovima u ponudi, sakupili smo pul partnera sa preko 20 najrenomiranijih svjetskih marki poput Pebeo, Kreul, Talens, Pentart, Molotow, St Petersburg, Copic, Winsdor&Newton, Daler-Rowney, Copic, Chameleon, Roubloff, da Vinci, Bob Ross, Ghiant, Koh-I-Nor, Faber-Castell, Lefranc, Liquitex, Giotto kao i mnogi drugi poznati i nepoznati brendovi na našem tržištu.

Glavna prednost veleprodajnog dobavljača sa širokom ponudom je da sa veoma malo ulaganja i bez pretjeranih komplikacija na veoma brz i jednostavan način možete proširiti sopstveni asotiman i sa time svome tržištu ponuditi dodatnu vrijednost.

Koju su uvijeti veleprodajne saradnje sa Artmie grupom?

Kako bismo vam ponudili što bolje uvijete, sa čime biste sa druge strane mogli biti što konkurentniji, naš tim je došao do jednostavnog riješenja. Prag početka saradnje je spušten do realnog minimuma i širom su se otvrila vrata saradnje.

Nudimo vam jednostavan sustav suradnje, koji počinje registriranjem putem našeg veleprodajnog formulara.
Nakon provjere vaše tvtke/obrta, na osnovu kopije izvoda iz registra firmi koju ćete nam poslati - vaš veleprodajni profil biti će aktiviran u našem eshopu.
Nakon što sve aktivacije završene moći ćete pristupiti našem eshopu preko svog online profila na našem sajtu, i pravite narudžbe i bilo koju drugi potrošač.

Ubrzo nakon registracije naš agent će vas kontaktirati i predstaviti uvijete veleprodaje slikarksog pribora.

U slučaju bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati na email, online chat ili telefon.

Molimo vas da popunite veleprodajni formular.

Očekujte naš e-mail!

 

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

YTBhY2