Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

Slikarsko platno ECO na okvru, na metar i u roli


ECO platno ima univerzalnu uporabu i zahvaljujući premazima koje ima na sebi pogodno je za slikanje akrilnim i uljanim bojama. Isto kao i kod klasično platno za slikanje, ima dvostruki pripremni premaz. Odličan izbor i zbog odnosa cijene i kvaliteta za sve početnike, učenike u osnovnim i srednjim školama koji se bave slikarstvom ali i raznim kreativnim tehnikama, kao što je dekupažscrapbookingpouring art i slično.


EUR
EUR

Cijena 2.29 EUR (17.25 Kn)Cijena 145.00 EUR (1,092.50 Kn)

dostava gratis


Cijena 1.09 EUR (8.21 Kn)


EKO slikarsko platno na okviru - pravi izbor za vas! 


Ekološki i ekonomičan proizvod je prava definicija za naše EKO platno za slikanje, idealno za one koji cijene i podržavaju obnovljive izvore energije. Njihova glavna prednost je cjenovna konkurentnost i širok ponuda veličina. 


Bilo da se odlučite slikati uljanim bojama ili ste zainteresirani za slikanje s akrilnim bojama, ovo prvoklasno slikarsko platno ispunit će svoju svrhu. Može se kupiti u gotovom okviru ili roli. Ovo je platno idealno za početnike i profesionalce, na njima mogu slikati i djeca, jer su izvrsne kvalitete, ali jeftinije. 


Slikarsko platno na metar 


Slikarsko platno u roli ima dobru teksturu, izrađeno je od 100% prirodnog pamuka, težine 300 g / m², dužina 25m i različite dimenzije širine, zadnja strana je bijela i je već pripremljena s premazom i pogodna za slikanje s akrilnim i uljanim bojama.
EKO platno je lagano i izdržljivo, s univerzalnom uporabom, s drvenim letvicama od 1,6 cm dobro fiksirane i sigurni smo da će vam se svidjeti kad slikate. Ekološka slikarska platna su ovdje za sve koji žele razvijati, stvarati i učiti različite slikarske tehnike.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

OGQ5MDFmO