Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

Menu

 

Slikarsko platno ECO na okvru, na metar i u roli


ECO platno ima univerzalnu uporabu i zahvaljujući premazima koje ima na sebi pogodno je za slikanje akrilnim i uljanim bojama. Isto kao i kod klasično platno za slikanje, ima dvostruki pripremni premaz. Odličan izbor i zbog odnosa cijene i kvaliteta za sve početnike, učenike u osnovnim i srednjim školama koji se bave slikarstvom ali i raznim kreativnim tehnikama, kao što je dekupažscrapbookingpouring art i slično.


EUR
EUR

platno za slikanje ARTMIE

 

Cijena 2.79 EUR (21.02 Kn)Cijena 2.29 EUR (17.25 Kn)Cijena 145.00 EUR (1,092.50 Kn)

dostava gratis


Cijena 2.90 EUR (21.85 Kn)


EKO slikarsko platno na okviru - pravi izbor za vas! 


Ekološki i ekonomičan proizvod je prava definicija za naše EKO platno za slikanje, idealno za one koji cijene i podržavaju obnovljive izvore energije. Njihova glavna prednost je cjenovna konkurentnost i širok ponuda veličina. 


Bilo da se odlučite slikati uljanim bojama ili ste zainteresirani za slikanje s akrilnim bojama, ovo prvoklasno slikarsko platno ispunit će svoju svrhu. Može se kupiti u gotovom okviru ili roli. Ovo je platno idealno za početnike i profesionalce, na njima mogu slikati i djeca, jer su izvrsne kvalitete, ali jeftinije. 


Slikarsko platno na metar 


Slikarsko platno u roli ima dobru teksturu, izrađeno je od 100% prirodnog pamuka, težine 300 g / m², dužina 25m i različite dimenzije širine, zadnja strana je bijela i je već pripremljena s premazom i pogodna za slikanje s akrilnim i uljanim bojama.
EKO platno je lagano i izdržljivo, s univerzalnom uporabom, s drvenim letvicama od 1,6 cm dobro fiksirane i sigurni smo da će vam se svidjeti kad slikate. Ekološka slikarska platna su ovdje za sve koji žele razvijati, stvarati i učiti različite slikarske tehnike.

Slikamo s djecom - vesele i šarene kamenčiće

11.06.2023

Odraslima ponekad može biti teško smisliti aktivnost za djecu u kojoj bi uživali. Upravo je za to tu...

Hura za školu! Slikarski pribor za male i velike

10.06.2023

Blagdani se polako bliže kraju, a vi kao roditelj sigurno već razmišljate o tome što će vašem malom školarcu...

8 načina korištenja washi trake | ARTMIE

09.06.2023

Washi trake su od svog dolaska na tržište umjetnina postale nezamjenjiva pomoć u kreativnom stvaranju....

Napravi sam - voštane salvete za hranu

08.06.2023

Voštane salvete nisu samo mirisne, već i praktičan alat koji svako kućanstvo može u potpunosti iskoristiti....

Created by the system www.fast-webshop.com

MTA5OT