Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

umjetničke boje Schmincke

No product has been found in this section.


Umjetnički pribor Schmincke

"Težimo najboljem." Ovo je moto koji su prije mnogo godina osmislili osnivači kompanije Schmincke & Co., gospoda Hermann Schmincke i Josef Horadam. Od 1881. njihova je manufaktura postupno postala jedan od najpopularnijih svjetskih brendova za umjetnike.

Schmincke Horadam - prestiž profesionalnih slikara - akvarelista

Brand Schmincke već više od 130 godina ispunjava najviše standarde kvaliteta. Izuzetni pigmenti i jedinstvena svojstva posebno su povezani sa Schmincke akvarel bojama. Horadam, po kome se inače ove izuzetne akvarele i zovu, bio je poznat i po svojim super granulirajućim bojama Schmincke super granulating.

Schmincke Mussini i druge umjetničke poslastice

Ako više volite tradicionalni umjetnički materijal, sigurno će Vas oduševiti uljane boje Mussini. Prilikom izrade umjetničkog materijala Schmincke poštuju se najstroži standardi i procedure naučene od iskusnih akademskih slikara širom sveta. Druge poznate Schmincke boje uključuju akrilne boje studentskog kvaliteta Schmincke Akademie i profesionalni asortiman Schmincke PRIMAcryl. Ljubitelji airbrush-a vole da biraju iz širokog spektra Schmincke aerocolors. ARTMIE preporučuje ovaj brand umjetničkog pribora svima koji žele napredovati i otkriti pribor iz snova.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

NTMzZW