Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

Program lojalnosti
Program lojalnosti

 

!!! BITI VJERAN SE ISPLATI !!!

 

Vjernost je znak povjerenja. Povjerenje u naše proizvode i usluge. Ovakvo povjerenje i lojalnost mi njegujemo i stoga ne ostajemo samo na riječima. Programom lojalnosti u obliku popusta i akcija to i dokazujemo!

 

V.I.P. klijent

Svako tko kupi slikarski pribor u vrijednosti većoj od 100 € dobit će popust od 7%, a za kupovinu u većoj vrijednost javite nam putem e-maila. Ovakav popust će vrijediti pri svakoj kupnji V.I.P. klijenta, bez obzira na vrijednost budućih narudžbi. Mi posebno njegujemo naše V.I.P. klijente.

 

Art SCHOOL klijent

Svaka osnovna, srednja ili visoka UMJETNIČKA ŠKOLA, koja se registruje putem ovog FORMULAR-a ostvaruje popust od 10% tokom cijelog perioda registriranja. U isto vrijeme nudimo školama mogučnost plaćanja putem fakture/računa koju ispostavljaju pri dostavi robe.

 

 

Uvjeti ostvarivanja popusta

Različite vrsta popusta ne mogu se kombinirati međusobno (na primjer TOP proizvod i V.I.P. klijent), već se ostvaruje jedan od mogućih popusta (sa višom vrijednosti).

Popusti su na raspolaganju pri punom i vjerodostojnom registriranju (upisom svih podataka potrebnih za registriranje). Administratori web stranice zadržavaju pravo odbiti popust ukoliko se ne ispoštuju opći uvjeti poslovanja. Uvjeti za popust nastaju pri narudžbi robe (tj. plaćanjem). Nije moguće prihvatiti popust retroaktivno.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

NGE5Nzg2