Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

CHAMELEON proizvodi

 

 


EUR
EUR

Cijena 4.89 EUR (36.84 Kn)

 

Chameleon flomasteri i markeri za slikanje

 

Brand Chameleon u svoju ponudu nudi proizvodi s kojima crtanje bit će još zabavnije. Kombinirajte klasični flomasteri i usavršite crtež do najsitnijih detalja. Ako želite posvijetliti ili nijansirati svoj crtež, iskušajte markere koji sadrže bezbojni medij, također se koristi za miješanje klasičnih nijansi Chameleon foilmastera. Koristi se za prekrivanje i posvjetljivanje boje flomastera Chameleon. Tu je i flomaster za crtanje detalja s crnim pigmentima na bazi boje koji su trajni nakon sušenja. Imaju dva dodatna fina vrha 'Japanese SuperSoft' koja podsjeća na kist i kružni 'bullet' vrh, tinta je na bazi alkohola profesionalne kvalitete i može se nadopunjavati, a vrhovi se mogu mijenjati, idealno za sve kreativne papirologije, crtanje mange, grafiku i ostale umjetnosti.

 

Postoje i kartice za bojanje marke Chameleon uz koje se možete opustiti. Izrađene su za crtanje s flomasterima na bazi alkohola. Set sadrži 16 kartica s 8 cvjetnih motiva (2 od svakog motiva). Format je 10x15 cm, a možete ih staviti u džep i nositi ih sa sobom. Također pokušajte slikati sa drvene bojice branda Chameleon.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

NDM3M