Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

Mramorni efekt


EUR
EUR
Price before discount 14.49 EUR

Cijena 12.46 EUR (93.89 Kn)

discount 14 %

 

Mramorni efekt - prekrasna kreacija!

 

Ako želite slikati s ovim bojama stvaraju se različite porvršine od drugih, izvorne nijanse, tj. savršena imitacija mramora. Morate odabrati vrstu mramora koju želite oponašati i pažljivo proučiti njegove različite karakteristike.

 

Magic marble boje za mramorni efekt

 

Ova se tehnika može koristiti na drvu, papiru, sintetičkim materijalima, staklu, metalu, polistirenu, tkaninama, ali uskršnjih jaja, svijeće ili oslikavanje svilenih marama također mogu biti ukrašeni. Obično biramo površine u neutralnim nijansama, a zatim odaberemo željene boje. Prvo morate organizirati da sve bude blizu površine na kojoj slikate, bojama koje koristite, kistom i spužvom. Podloga mora biti spremna, a mora biti glatka i bez nesavršenosti, boje mramora nanose se kistom prethodno razrijeđen u vodi. Kad završite s tim, boju za efekt mramora trebate osušiti, i na kraju upotrijebite kist i bijelu boju, da biste prešli sve, kako biste izbjegli ravne linije, jer to određuje vizualnu iluziju slikanja s bojama za mramorni efekt.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

ZTRlYjg