Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

okviri, montaža


EUR
EUR

Cijena 5.59 EUR (42.12 Kn)


 

 

 

Papir za crtanje za sve ukuse

 

Ako je crtanje na blok papir jedna od stvari koja vam se najviše sviđa, na našoj stranici pronaći ćete najbolji izbor za vas i vaše najmilije. Odaberite gustoću papira koja vam odgovara iz različitih težina papira prema vašim potrebama i tehnici koju koristite, vrsti papira, glatkom ili hrapavom i idealnom formatu.

 

Kvaliteta materijala koji proizvode papir je vrlo važna i sigurno čini razliku. Možete pronaći blok za crtanje ili akvarel blok za učenike, ovo je školski papir, idealno za crtanje grafitnim olovkama, ugljenom, pastelima, temperama, pa čak i akvarelnim bojama. Ali također i blok profesionalnog i kvalitetnog papira za crtanje, kao papir za slikanje akrilnim bojama. Za akvarelno slikanje idealan izbor je zasigurno 100% pamučni papir, pa čak i miješani pamučni i celulozni papir, jer ima jaku otpornost, izvrsnu apsorpciju vode i blago se deformira prilikom slikanja, ali nakon sušenja vraća se u prvobitni oblik.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

NGVjN