Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.
Ok

Menu

 

WINSOR & NEWTON proizvodi

 

 


EUR
EUR

Cijena 2.85 EUR (21.47 Kn)Cijena 4.39 EUR (33.08 Kn)

 

Uljane boje branda Winsor & Newton

 

Ovaj brand ima više od 170 godina iskustva u proizvodnji uljanih boja, i jedan je od najpoznatijih na svijetu. Boje se isušuju mnogo brže od klasičnih boja. Proizvode se s alkidnom smolom koja regulira brzinu sušenja i konzistenciju. Boja stvara trajni i vodootporni sloj. Boje se suše oko 18-24 sata, a mogu se zaštititi nakon 30 dana. Cijelo vrijeme sušenja ovisi o debljini sloja i sobnoj temperaturi.

 

Akrilne boje

 

Pogodni su za slikanje na papiru, platnu, kartonu, drvu, šperploči i mnogim drugima. Boje ovog branda nezamjenjive su u svijetu umjetnosti jer sadrže visoku koncentraciju pigmenata, svijetle su, čiste i glatke. Mogu se razrijediti vodom, izdržljivi su i otporni na svjetlost. Ne stvaraju mjehuriće zraka i druge nepravilnosti na površini, a boja se suši 10 ili 20 minuta ili ako je gusta, može biti i do sat vremena.

 

Akvarel boje

 

U proizvodnji vodenih boja koriste se samo najčišći pigmenti poznati po sjaju, postojanosti i intenzitetu boje. Boje su prozirne zahvaljujući posebnom procesu proizvodnje. Ako ih nanesete u tankom sloju, s puno vode, ispod ćete moći vidjeti bijeli papir. Stupanj transparentnosti ovisi o prirodnim karakteristikama pigmenata.

EAA 2021 Žiri Intervju - Bugarska

11.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Italija

10.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Rumunjska

09.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

EAA 2021 Žiri Intervju - Srbija

08.08.2021

Omiljena tehnika? Crtanje ili slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

YzE4NG